فرماندار رشتخوارگفت: به علت عدم سرمایهگذاری در بخش کشاورزی و دامداری هماکنون اکثر مردم روستاهای شهرستان رشتخوار با مشکلات معیشتی مواجهاند و به مهاجرت روی آوردهاند.
مهندس "سید محسن امیر کلالی" که به همراه دیگر مسوولان محلی رشتخوار طی چند روز گذشته از محرومترین روستاهای این شهرستان نظیر "علی نقی سفلی و علیا، آهنگران، حوض کرم و دو چاهی" بازدید کرد امروز به خبرنگار ایرنا گفت: مهمترین مشکلات ساکنین این روستاها نداشتن دهیاری، تلفن، فرسودگی شبکه آب شرب، ترک تحصیل دختران، نداشتن جاده آسفالته، فرسودگی منازل مسکونی و افزایش آمار بیکاران است.
بخشدار "جنگل" از توابع شهرستان رشتخوار نیز گفت: عمدهترین مشکل این بخش نداشتن راه آسفالته در روستاها است.
"علیرضا یحییآبادی" اعتبار مورد نیاز آسفالت جاده روستاهارا ۱۰میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: اجرای این طرح نیازمند اعتبارات ملی است و اعتبارات استانی در این رابطه کافی نیست.
وی همچنین خواستار توجه بنیاد مسکن جهت احداث منازل مقاوم در شهرستان رشتخوار شد و گفت: دولت با افزایش سهمیه تسهیلات مسکن میتواند جان هزاران نفر در این بخش را محفوظ نگه دارد.
او گفت: سالانه بالغ بر ۲۵هزار تن گندم و ۱۵هزار تن پنبه در بخش جنگل تولید میشود که بهعلت نداشتن جادههای آسفالته و جاده بین مزارع، کشاورزان مجبورند هزینههای گزافی برای حمل و نقل آنها پرداخت کنند.
وی تصریخ کرد: کامیون داران به علت خرابی راهها از بارگیری به اراضی کشاورزی امتناع نموده و کرایهها را هر چه بیشتر بالا میبرند.
بخشدار جنگل نابسامانی بازار خرید پنبه و گندم و هزینههای بالای تولید را از جمله مشکلات بخش کشاورزی این شهرستان ذکر کرد.
به گفته وی، بخش جنگل با دو هزارو ۸۰۰کیلومتر مربع وسعت ، دارای ۱۹ روستا و یک شهر است که جمعیت ۲۰هزار نفری آن از ۱۷۰حلقه چاه کشاورزی استفاده میکنند.
شهرستان رشتخوار با دارا بودن ۷۰روستا ۳۰۰حلقه چاه کشاورزی دارد، ۹۳درصد مردم این شهرستان را بهرهبرداران کشاورزی تشکیل میدهند.