مهندس محمدجواد مسعودی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان، افزود: با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در سطح دنیا نیاز به آموزش و برنامههای آموزشی بیش از گذشته در بخش کشاورزی احساس میشود.
وی گفت: در بحث آموزش در بخش کشاورزی باید آموزش های متناسب با نیاز هر منطقه در نظر گرفته شود که در سال های گذشته به این مساله توجه نشده است.
وی نبود تشکیلات منسجم جهت ارایه مسایل آموزشی و ترویجی را یکی از خلاهای بخش کشاورزی دانست و گفت: بهره برداران از بخش کشاورزی جهت افزایش میزان تولید و همچنین به روز کردن فعالیت های کشاورزی دنیا نیاز به آموزش دارند.
وی عدم توجه به مخاطبhن را از دیگر ضعف های آموزشی در بخش کشاورزی دانست و گفت: در امر آموزش قبل از هر چیز باید جامعه هدف و مخاطب را بشناسیم و سپس اقدام به آموزش نماییم.
وی در ادامه سخنان خود به بحث الگوسازی در روستاها اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح الگوسازی در روستاها می توان شاهد تحولات مثبتی در بخش کشاورزی بود.
مهندس محمدجواد مسعودی افزود: برای اجرای این طرحها نیاز به افراد متخصص و توانمند است که الگوهای مورد نظر را در روستاها پیاده کنند
. او افزود: شیوه های آموزش و ترویج در گذشته مناسب نبوده و باید با شیوههای جدید و بهروز این بخش را حمایت کنیم تا به دنبال آن شاهد تحولات عظیم در بخش کشاورزی باشیم.
گفتنی است رشتخوار دارای 81 هزار هکتار زمین زراعی است که 93 درصد آن در اختیار بهرهبرداران کشاورزی است.