سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند، سکوت را در سه جا دوست دارد :به هنگام خوانده شدن قرآن، به هنگام پیش رفتن به سوی دشمن، و به هنگام تشییع جنازه . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

خبرگزاری محلی شهرستان رشتخوار

‪ ۱۲‬طرح مخابراتی روز دوشنبه طی مراسمی در رشتخوار واقع در شرق استان خراسان رضوی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیر اداره مخابرات رشتخوار در این مراسم هزینه اجرای این طرحها را شامل سایت ‪ ۱۶‬پورت شهر رشتخوار،توسعه سوئیج روستاهای عباس‌آباد، اکبرآباد، اندنجرد، جنگل، سنگان و مرکز جنت‌آباد در مجموع شش میلیارد و ‪ ۶۳۴‬میلیون ریال اعلام کرد.

حسین حسن زاده گفت: راه‌اندازی خط تلفن روستاهای حسین‌آباد، قلندرآباد و بهره‌برداری از سایت بی.تی.اس فتح‌آباد و بوق دوم دفاتر مخابراتی روستاهای امین آباد، گلچین و عشرت نیز از همین طرحها هستند.

وی افزود: ضریب نفوذ تلفن ثابت امسال در رشتخوار از ‪ ۱۴‬به ‪ ۱۸/۹۳‬و در روستاها از ‪ ۱۲/۵‬به ‪ ۱۵/۹‬در شهرهای این شهرستان افزایش یافته است.




فرهادقاسم پور ::: سه شنبه 84/11/25::: ساعت 9:29 عصر

ایام سوگواری سرور وسالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین برشما خوانندگان محترم خبرگزاری محلی شهرستان رشتخوار و کلیه همشهریان عزیز در سراسر دنیا تسلیت باد

سری هم به صفحه عاشورا در رشتخوار بزنید .فقط یک کلیک خرجشه




فرهادقاسم پور ::: سه شنبه 84/11/18::: ساعت 9:47 عصر

رییس اداره آب‌وفاضلاب روستایی رشتخوار گفت: ساکنان ‪ ۱۵‬روستا که با کمبود آب مواجه بودند در دهه فجر امسال از آب آشامیدنی بهداشتی بهره‌مند شدند.

اداره آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی روز یکشنبه به نقل از علی‌اکبر فرخ نیا گزارش داد این امر با هزینه یک میلیارد ریال در قالب اجرای سه طرح در مناطق محمدآباد، کت و مجتمع اسلام‌آباد محقق شد.

وی افزود: ‪ ۱۹۸۰‬خانوار روستایی شهرستان رشتخوار از مزایای این طرحها بهره‌مند شدند.

او همچنین با اشاره‌به مشکل کم‌آبی پارسال در مجتمع روستایی ثامن‌الائمه(ع) این شهرستان گفت: امسال با اصلاح خطوط انتقال، تعویض شیرفلکه‌ها، تعویض و نصب فلوترها و ساخت حوضچه‌ها این مشکل مرتفع و تمام روستاهای این محدوده به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی دسترسی یافتند.

‪ ۵۴‬روستا با جمعیت ‪ ۴۰‬هزار و ‪ ۱۷۴‬نفر که ‪ ۹۵‬درصد روستاهای شهرستان رشتخوار را شامل می‌شود زیر پوشش خدمات شرکت آبفار خراسان رضوی قرار دارند س.س/‪۶۶۰/۶۶۲‬




فرهادقاسم پور ::: دوشنبه 84/11/17::: ساعت 11:35 عصر

کارشناس تربیت بدنی و تندرستی اداره آموزش و پرورش رشتخوار گفت: طرح توزیع قرص آهن بین دانش‌آموزان دختر مقطع متوسطه این شهرستان آغاز شد.

حسین تابنده روز دوشنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: توزیع این قرصها با هدف ارتقا سلامت دختران دبیرستانی انجام می‌شود.

وی افزود: در این چارچوب ‪ ۸۰۰‬دانش‌آموز و کادر آموزشی در این شهرستان تحت پوشش قرار گرفته و طی هر هفته به هر دانش‌آموز دختر یک عدد قرص آهن داده می‌شود.

او گفت: ‪ ۱۴‬هزار دانش آموز در رشتخوار تحصیل می‌کنند که بیش از سه هزار نفر آنان را دانش‌آموزان دختر در مقاطع تحصیلی مختلف تشکیل می‌دهند.

به گفته وی بیش از ‪ ۳۰‬درصد دختران در این شهرستان واقع در خراسان رضوی با فقر آهن روبرو هستند.




فرهادقاسم پور ::: دوشنبه 84/11/17::: ساعت 11:33 عصر

مدیر اداره امور آب روستایی رشتخوار گفت: برداشت بی‌رویه آب از سفره‌های زیرزمینی، دشتهای این شهرستان را در معرض تهدید و افت سطح آب قرار داده است.

علی‌اکبر فرخ روز دوشنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: این سفره‌ها که ‪ ۵۰‬درصد ظرفیت آبی شهرستان رشتخوار را در بر دارد طی سالهای گذشته به دلیل برداشتهای غیرمجاز دچار تغییرات زیانباری شده‌اند.

وی افزود: فقدان الگوی کشت مناسب و آبیاری سنتی، حفر چاههای غیرمجاز و برداشتهای اضافی از جمله عواملی است که به این منابع آبی لطمه وارد کرده است.

او در مورد پیامدهای این معضل نیز گفت: این وضعیت موجب افت سطح آب و نیز کاهش آبدهی چاههای کشاورزی شده که این خود تبعات دیگری را برای کشاورزان از جمله افزایش سنگین هزینه برای تغییر محل چاهها، کف شکنی و لایروبی در پی خواهد داشت.

وی همچنین از افزایش هزینه‌های استحصال و پمپاژ آب در سطح وسیعی از زمینهای کشاورزی منطقه خبر داد و افزود: این عمل غیرقانونی باعث نامتعادل شدن سفره‌ها، نشست زمین و پیشروی آب شور می‌شود و کیفت آب آشامیدنی مصرفی مردم را در نیز آینده دچار خطر می‌کند.

او گفت: در این شرایط تداوم وضعیت خشکسالی طی پنج سال اخیر نیز موجب افت ‪ ۳/۵‬متری سطح آبهای زیرزمینی در دشتهای این شهرستان شده لذا اکثر قناتها و چاههای کشاورزی خشک یا کم‌آب شده‌اند.

شهرستان رشتخوار در خراسان رضوی دارای دو دشت است است.




فرهادقاسم پور ::: دوشنبه 84/11/17::: ساعت 11:32 عصر

رشتخوار ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۸۴/۱۱/۰۴‬

معاون فرماندار رشتخوار گفت: اکثر متقاضیان کار در این شهرستان از مهارت فنی برخوردار نیستند.

حسین اسدالهی روز سه‌شنبه در نشست کارگروه اشتغال افزود: این امر باعث شده به رغم پراکندگی جمعیت شهرستان شاهد توسعه بخش خدمات نباشیم.

وی بدون ذکر آمار گفت: سنتی بودن کشاورزی و خشکسالیهای اخیر در رشتخوار در حالی موجب از بین رفتن مشاغل کشاورزی شده که زمینه اشتغال جدید هم در این بخش فراهم نشده است.

او افزایش سرمایه‌گذاری در شهرستان و فراهم شدن زیرساختهای اقتصادی را بهترین شکل غلبه بر مشکل بیکاری عنوان کرد.

وی گفت: دولت باید برای سرمایه‌گذاری در مناطق محروم با شرایط سهلتر سرمایه‌ها را در اختیار مردم قرار داده تا انگیزه سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل جدید فراهم شود.

او افزود: دنبال تحول در بخش صنعت و صنایع وابسته به کشاورزی هستیم.

معاون فرماندار رشتخوار میزان بیکاری را در این شهرستان محروم مرزی چهار درصد بالاتر از میزان بیکاری در سطح خراسان اعلام کرد.

وی با تاکید بر لزوم تاسیس مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در این خطه از مسوولان ذیربط خواست با جدیت این موضوع را پیگیری کنند.

میزان بیکاری در شهرستان رشتخوار ‪ ۱۳/۵‬درصد است




فرهادقاسم پور ::: سه شنبه 84/11/11::: ساعت 11:11 صبح

‪یکشنبه، ۹ بهمن ۱۳۸۴‬ 2. خبرهای کوتاه از خراسان رضوی

مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۸۴/۱۱/۰۹‬
* رشتخوار * فرمانده سپاه پاسداران رشتخوار در جشنواره سرود دانش‌آموزان بسیجی این شهرستان گفت:رسالت بسیج در عرصه فرهنگ و دانش آماده‌کردن جوانان مهین اسلامی برای دفاع نظامی و عقیدتی از مرزهای اسلام است. سرهنگ غلامرضا زمانیان افزود:براساس آموزه‌های قرآنی جهان شاهد تحقق و وعده‌های الهی است.
* رشتخوار * مسوول هیات شطرنج اداره تربیت بدنی رشتخوار گفت: به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب و آغاز بکار هیات شطرنج مسابقه‌ای برای آشنایی با این نوع ورزش برگزار شد. محمود ذباح افزود:در پایان مسابقه به ‪ ۴۰‬نفر برگزیده جوایزی اهدا شد.

‪شنبه، ۸ بهمن ۱۳۸۴‬ 3. سازمان نظام مهندسی باید راهبرد حضور بخش خصوصی درحوزه معدن را تدوین کند

تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۸۴/۱۱/۰۸‬
داخلی.اقتصادی.معدن.
به گزارش روابط عمومی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی،نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس ادامه داد: چنانچه دولت خواهان رشد بخش معدن در کشور باشد ، باید هر چه سریعتر واگذاری معادن بزرگ را به‌بخش خصوصی واگذار کند و در این زمینه از وجود سازمانهایی همچون سازمان نظام مهندسی معدن به عنوان اهرم نظارتی ، بهره گیرد.

‪یکشنبه، ۹ بهمن ۱۳۸۴‬ 4. ‪ ۶۲‬روستای خراسان رضوی در ایام دهه فجر از آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند

مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۸۴/۱۱/۰۹‬
داخلی.اقتصادی.آب شرب.
وی گفت: این روستاها در شهرستان‌های بردسکن، نیشابور، تایباد، رشتخوار سبزوار، کاشمر، قوچان، فریمان می‌باشند.




فرهادقاسم پور ::: سه شنبه 84/11/11::: ساعت 10:19 صبح

خبری از پانا

مدیر جدید آموزش و پرورش رشتخوار شروع به کار کرد

پانا - خراسان رضوی (رشتخوار) - رشتخوار خراسان رضوی :
علی اکبر غلامی به عنوان مدیرجدید آموزش و پرورش رشتخوار شروع به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری کانون دانش آموزی (پانا) طی مراسمی با حضور معاون همامنگی امور پرورشی سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی سبحانی نیا ،علی اکبر غلامی به عنوان مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان آغاز به کار کرد.




فرهادقاسم پور ::: جمعه 84/11/7::: ساعت 10:31 صبح

۹۳‬درصد بودجه این اداره صرف حقوق و مزایای ‪ ۱۲۰۰‬نفر کارکنان فرهنگی شهرستان می‌شود.

محمدرضا قرایی مدیر اداره آموزش و پرورش رشتخوار روز یکشنبه در نشست شورای اسلامی شهرستان رشتخوار گفت:
به این ترتیب تنها هفت درصد از بودجه سالانه آموزش و پرورش این خطه به سرانه دانش‌آموزان در مدارس اختصاص می‌یابد.

وی گفت: اعتبارات مدرسه‌سازی رشتخوار نیز از طریق استان تامین می‌شود اما اعتبار پارسال تعمیر مدارس این شهرستان فقط ‪ ۹۰‬میلیون ریال بود.

او با اشاره به وجود ‪ ۴۳‬مدرسه بدون دیوار در رشتخوار افزود: این مدارس نیازمند هشت هزار مترمربع دیوارکشی، هفت هزار متر محوطه‌سازی و پنج هزار متر سقف کاذب با ‪ ۹‬میلیارد ریال اعتبار هستند.

شهرستان رشتخوار دارای ‪ ۱۴‬هزار نفر جمعیت دانش‌آموزی با ‪ ۱۸۵‬مدرسه در مقاطع مختلف تحصیلی است.




فرهادقاسم پور ::: جمعه 84/10/30::: ساعت 10:57 صبح

عضو انجمن میراث فرهنگی بخش مرکزی رشتخوار گفت : بیش از 10 آب انبار قدیمی این شهرستان با قدمت چندین قرن، در اثر بلایای طبیعی و بی‌توجهی مسوولان در حال نابودی است.

محمد مختاری در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان افزود: اکثر آب انبارهای تاریخی رشتخوار که برخی متعلق به دوره قاجار هستند به دلیل کم توجهی مسوولان و نبود اعتبارات لازم در حال تخریب و قسمتی در حال فرو ریختن است.

آب انبار مهدی آباد

وی ادامه داد: در برخی روستاها از این آثار تاریخی به عنوان محلی برای نگهداری زباله استفاده شده و اهالی زباله‌های خود را به این مکان‌ها می‌ریزند.

این عضو شورای اسلامی با درخواست از سازمان میراث فرهنگی خواستار تخصیص اعتبارات در خصوص مرمت و نگهداری آنها و تبدیل به‌مراکز ورزشی سنتی یا چای خانه سنتی شد.




فرهادقاسم پور ::: جمعه 84/10/30::: ساعت 10:53 صبح

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >
 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 250


بازدید دیروز: 9


کل بازدید :194462
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
فرهادقاسم پور
یک معلم ساده
 
 
 
 
>>لوگوی دوستان<<
 
>>موسیقی وبلاگ<<
 
>>اشتراک در خبرنامه<<